keskiviikko 1. marraskuuta 2017

Suolainen bataattikakku


Sattuipa olemaan jäljellä juuri sopiva määrä bataattia suolaista kakkua varten, ja muitakin lisukkeita kaapista löytyi. Kakku kasataan kelmutettuun vuokaan, johon ladotaan haluttuja ruoka-aineita ja niiden päälle majoneesia. Bataatti antaa kakulle kivasti makeutta, suosittelen kokeilemaan sen käyttöä mikäli pidät makeasta vivahteesta suolaisessa ruoassa.


Pohjalle bataattia muusina, päälle majoneesia. Bataatti on paistettu uunissa pehmeäksi.


Kurkkuraasteesta kannattaa puristaa vesi pois.


Paistettu lohi muusataan kurkun päälle.


Porkkana on paistettu kevyesti, mutta porkkanan voisi lisätä kakkuun raakanakin.


Toiseksi viimeiseen kerrokseen kananmunaa raasteena,


ja viimeiseksi juustokerros.


Lopuksi kumoaminen ja koristelu.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti