Käytin kuorrutukseen valmista sokerikuorrutetta ja erilaisia karkkeja koristeina. Valkoinen pikkusydän on Lidlin sitruunanmakuista hedelmätoffeeta, jonka käytön koristeena olen aikanaan bongannut jostain blogista.
Piparit saavat kivasti uusia muotoja, kun niiden keskelle tehdään kuvioita muoteilla. Tässä piparkakussa on hedelmätoffeesta muotilla otettu kukan mallinen kuvio, jonka keskelle on sokerikuorrutteella liimattu karkki.
Leivoin myös pikkupipareita, joita liimailin isompien keksien päälle koristeeksi. Piparkakuista tulee helposti jouluisen näköisiä, etenkin kun käyttää koristeina tähtiä, lehtiä ja kranssityyppistä sokerikuorrutusta. Tähtien päällä on hedelmätoffeeta, ja kuvio on otettu samalla muotilla kuin itse piparitkin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti