Tämä resepti on peräisin VK:sta eli venäläisestä Facebookista. Kiva variaatio perinteisestä suomalaisesta salaatista, johon yleensä laitetaan juustolastuja. Juuston voi kuitenkin myös raastaa salaattiin, jolloin salaatista tulee vähän eri makuista mutta myös todella herkullista. Sopii tarjottavaksi sekä pääruokana että ruokaisana lisukkeena.
Ainekset:
Jäävuorisalaattia
Kirsikka- tai luumutomaatteja
400g kanaa paistettuna
Juustoraastetta
Krutonkeja
Kastike:
Majoneesia
3-4 valkosipulin kynttä
Suolaa
Sokeria
Basilikaa tai muita yrttejä
Kastikkeena toimii maustettu majoneesi, jota saa sekoittaa isoon salaattiin reilun kipollisen. Krutongit voi lisätä joko salaattiin tai vasta lautaselle. Jos salaatti tarjoillaan vasta seuraavana päivänä, kannattaa huomata, että kulhossa krutongit pehmenevät nopeasti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti