maanantai 30. lokakuuta 2017

Caesar-salaatti

Tämä resepti on peräisin VK:sta eli venäläisestä Facebookista. Kiva variaatio perinteisestä suomalaisesta salaatista, johon yleensä laitetaan juustolastuja. Juuston voi kuitenkin myös raastaa salaattiin, jolloin salaatista tulee vähän eri makuista mutta myös todella herkullista. Sopii tarjottavaksi sekä pääruokana että ruokaisana lisukkeena.


Ainekset:


Jäävuorisalaattia
Kirsikka- tai luumutomaatteja
400g kanaa paistettuna
Juustoraastetta
Krutonkeja


Kastike:


Majoneesia
3-4 valkosipulin kynttä
Suolaa
Sokeria
Basilikaa tai muita yrttejä


Kastikkeena toimii maustettu majoneesi, jota saa sekoittaa isoon salaattiin reilun kipollisen. Krutongit voi lisätä joko salaattiin tai vasta lautaselle. Jos salaatti tarjoillaan vasta seuraavana päivänä, kannattaa huomata, että kulhossa krutongit pehmenevät nopeasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti