Syntyi salaatti vihreistä aineksista, sillä kaapissa oli valmiina mm. kesäkurpitsa ja avocadoa. Lämmin salaatti tuntuu kylmällä ilmalla jo ajatuksenakin miellyttävältä, joten lehtikaali sai yhdessä keskäurpitsan ja pakasteherneiden kanssa kuullotuksen pannulla. Kymmenessä minuutissa kaali pehmenee ja kesäkurpitsa saa kauniin, ruskean värin. Päälle vielä suolaa, ja salaatin lämmin osuus on valmis.
Paistetun osuuden alta löytyy kurkkua, tomaattia, paprikaa ja Morrarellaa. Päällä rusinoita tuomassa makeutta. Jälkikäteen ajatellen lehtikaalia olisi voinut hauduttaa pannulla pidempäänkin esimerkiksi maidossa; nyt se jäi mielestäni hieman liian kuivikkaaksi.
Ainekset:
Kurkkua, tomaattia, paprikaa, Morrarellaa
Paistettua lehtikaalia, kesäkurpitsaa ja herneitä
Lohta
Avocadoa
Rusinoita
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti