keskiviikko 20. toukokuuta 2020

Varhaiskaalisalaatti

Kaali on yksi kotiruoan parhaista ja monipuolisimmista raaka-aineista. Monelta suunnalta olen kuullut, että imettäessä kaalin (sekä myös esimerkiksi sipulin) syöntiä tulisi välttää, ja näin tein itsekin ensimmäisten imetysviikkojen ajan. Pian kuitenkin huomasin, ettei vauva saa kaalista eikä oikeastaan muistakaan ruoka-aineista minkäänlaisia oireita, joten kaali ponnisti nopeasti takaisin ruokalistalleni.

Tämä on alkukesän herkullisin, ja sain sitä ensimmäisen kerran anoppini luona. Varhaiskaalin voi korvata tavallisella valkokaalilla, mutta aivan yhtä pehmeä salaatista ei silloin tule. Majoneesi on koko homman juju, se voi olla joko makeaa tai maustamatonta. Älä kuitenkaan unohda lisätä salaattiin suolaa :)



Ainekset:


 Varhaiskaalia kolmasosa kerää
Purkki maissia
3 kananmunaa
Majoneesia, esim. Felixin perinteistä, jos haluaa makeaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti